Over ons

Bij Catsify draait alles om kwaliteit en de ultieme klanttevredenheid.

Het Ontstaan en de Groei van Catsify
Bij Catsify zijn we trots op onze reis vanaf de oprichting in 2015 tot waar we nu staan. Wat begon als een liefde voor katten en gadgets, is uitgegroeid tot een bloeiende online winkel met een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige kattenaccessoires. 

Ons bedrijf, opgericht door Eva op de jonge leeftijd van twintig jaar. Voor Eva is Catsify niet slechts een commercieel bedrijf; het vertegenwoordigt een persoonlijke roeping, waarbij zij haar passie en liefde heeft inzet om het welzijn van katten wereldwijd te bevorderen.

Wij zijn een online winkel die zich specialiseert in kattenaccessoires, geboren uit onze passie voor katten en innovatieve gadgets. Ons doel is om hoogwaardige producten aan te bieden die het leven van kattenliefhebbers gemakkelijker maken. Catsify levert aan zowel individuele kattenliefhebbers als aan bedrijven die zich richten op kattenverzorging, zoals dierenwinkels, kattenpensions en dierenartspraktijken. Ons assortiment, inclusief zelfreinigende kattenbakken, drinkwaterfonteinen en andere handige accessoires, is beschikbaar via onze eigen website en verschillende online platforms.

Laat je betoveren door onze innovatieve producten en ontdek de ultieme kwaliteit! Ons toegewijde team staat altijd paraat om vragen te beantwoorden en aan de behoeften van onze klanten te voldoen, zodat zij volledig tevreden zijn met hun aankopen bij Catsify. Onze missie is om de beste klantenservice te bieden en producten van topkwaliteit te leveren, zodat onze klanten keer op keer terugkomen voor meer. Bovendien zetten wij ons in om milieuvriendelijke oplossingen te bevorderen en te investeren in duurzame technologieën die de impact van onze activiteiten minimaliseren.

Catsify Magazijn In de loop der jaren hebben we ons magazijn steeds verder uitgebreid om aan de groeiende vraag te voldoen. Ons efficiënte fulfilmentcentrum zorgt ervoor dat we bestellingen snel en nauwkeurig kunnen verwerken, waardoor we onze klanten een uitstekende service kunnen blijven bieden.


Catsify blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice, met een focus op innovatie en duurzaamheid.

Catsify is onderdeel van F.V.G. Shop en is te vinden op KVK: 84740191 Ons adres is: Kisveldermolenweg 7, 7161PR Neede. En ons BTW nummer is: NL004009515B87. U kan contact opnemen met eva@catsify.nl OF info@fvgshop.nl Bellen kan tijdens kantoortijden op 0624326025